Partenerii nostrii
Palatul Vulturul Negru

gatadeplecare.ro
Agentia de Turism – Gata de plecare –

vă stă la dispozițe indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.
Prin intermediul website-ului nostru, iti punem la dispoziție tehnologia ce iti permite să cauți singur cazarea, transportul și destinația dorită. Accesează: www.gatadeplecare.ro


visist oradea

Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea) este o organizație de management al destinației, realizată în baza unui parteneriat public-privat, demarat în anul 2015, între autoritatea locală din Oradea și cei mai importanți actori din domeniul turistic, din #Oradea și #BăileFelix.
Acceseaza: www.visitoradea.com


Bogdan Popa fotograf

“Bogdan Popa este un maestru al artei fotografice, un artist vizionar ale cărui imagini încântă privirile și stârnesc emoții profunde. Cu un ochi antrenat și o pasiune nestăvilită pentru natură, istorie și frumusețea din jurul său, el surprinde cu măiestrie peisaje desprinse parcă din povești, clădiri istorice cu o bogată moștenire culturală și pasări care plutesc cu gratie pe cerul înstelat.

Fotografiile lui Bogdan Popa emană o magie aparte, un amestec subtil între armonie și mister. În fiecare detaliu, este evidentă dedicarea sa de a capta momente esențiale ale naturii și ale patrimoniului cultural. Când apasă declanșatorul aparatului său foto, pare că timpul se oprește pentru a încapsula eternitatea în fiecare imagine.

Clădirile istorice devin în fotografiile lui Bogdan Popa adevărate cărți de vizită ale trecutului glorios al unor locuri încărcate de însemnătate culturală și arhitecturală. De la castele și cetăți impunătoare la vechi biserici și mănăstiri cu arhitectură remarcabilă, el reușește să surprindă esența și atmosfera lor, dându-ne senzația că am fi călătorit înapoi în timp.

Cu pasiune și răbdare, Bogdan Popa a capturat și fascinanta lume a păsărilor, a căror eleganță și delicatețe sunt transpuse în imagini atât de vii încât putem simți apropierea lor în zbor. De la zvâcnetul unui aripioare în zbor liber la privirea atentă a unei pasări de pradă, fotografiile sale ne oferă o perspectivă unică asupra acestei lumi fascinante și pline de viață.”


pavel logo

PAVEL – Handmade With Love, producător local de articole din piele, artizan si pasionat de frumos. Produsele noastre se realizaeaza manual, într-un atelier ca pe vremea bunicilor, portofele, genți, incaltaminte sau curele. Acesta duce mai departe tradiția de meșteșugari a familiei sale. Părinții și bunicii i-au insuflat pasiunea pentru meşteşugărit astfel ca toate obiectele sunt lucrate manual doar din piele naturala de o foarte buna calitate şi cu respect faţă de clienți. Ideea de a duce mai departe tradiţia familiei într-ale marochinăriei o are de mai mulți ani și pentru ca vrut să-și pună amprenta personală pe produsele din piele s-a apucat serios de treabă în urmă cu 2 ani.
Acceseaza: https://www.facebook.com/atelierPAVEL


Cu o experienta in domeniul evenimentelor de peste 15 ani, filmarioradea.ro va pune la dispozitie in momentul acesta o paleta larga de servicii video pentru diferite evenimente, nuntă, cununie, botez, corporate, sport, filmare cu drona and more.
Cand pui suflet in ceea ce faci, atunci realizezi cele mai frumoase lucruri.
Pe aceasta cale multumim celor care apreciaza munca noastra si va promitem ca o sa va surprindem de fiecare data.
Acceseaza: www.filmarioradea.ro


Despre Autor

client-photo-1
Cristian Adrian

Comentarii

Lasă un răspuns

+ 31 = 40